Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 33 of 33

Thread: VBulletin Update

  1. #21
    When you click specific Rev thread links thru Google, etc. it doesn't load and is just blank... I tried this on Chrome and Firefox and my Android phone, no difference.
    1993 190e 3.0

  2. #22
    Quote Originally Posted by SpartanV View Post
    When you click specific Rev thread links thru Google, etc. it doesn't load and is just blank... I tried this on Chrome and Firefox and my Android phone, no difference.
    I have the same issue with bookmarked threads, it loads blank.
    1985 Euro 190E 2.3-16
    1984 Euro 500SE
    2015 G63 AMG
    1997 Jeep Wrangler Sport
    1996 Ford F350
    1998 Dodge Durango

  3. #23
    The New Posts feature is NOT fixed. When I select 'new posts' the screen comes up and says I have to wait 120 seconds just after I've logged in. There's a still a bug there!!

  4. #24
    Quote Originally Posted by Bob338 View Post
    The New Posts feature is NOT fixed. When I select 'new posts' the screen comes up and says I have to wait 120 seconds just after I've logged in. There's a still a bug there!!
    Anybody else, experiencing this? Please try to clear your cache and cookies and try again.

  5. #25
    That seemed to do it! Joy! Thanks!

  6. #26
    Testing Tapatalk...

    Sent using Tapatalk 2

  7. #27
    Test using forum runner


    Sent using ForumRunner

  8. #28
    Both work for me too...thanks!
    Glen Tokuhara

  9. #29
    Anyone able to click links yet? is there a workaround, maybe the address locations changed? I was trying to find that EZL school thread but my bookmarked link is broken.
    1993 190e 3.0

  10. #30

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    AC/Vallejo/Merced California
    Posts
    1,902
    Links on google leading to the site are broken.

  11. #31
    Please do note that the orginal forum url is no more. Gone, kaput.

    In order for me to do the upgrade while the forum is up and running. I have to make a duplicate of the current db, use that for the upgrade.

    The original site is still intact and was not touched.

    Old url: https://190rev.net/forums

    New url: https://forum.190rev.net

    I would suggest you try to replace the url but leave the rest the same.

    Let me know how it goes. I apologize for not adding this information on my announcement!
    Last edited by rammbs; 07-17-2013 at 05:26 PM.

  12. #32
    yes! figured it out, lol!

    The old link for the thread I was looking for was - https://190rev.net/forums/showthread.php?t=41467

    But moving forum. to the front of the link made it work out. Thank you

    new link - https://forum.190rev.net/showthread.php?41467-EZL-School


    This also helps because none of the links were accessible in the FAQ or Hitchhiker guides.
    1993 190e 3.0

  13. #33
    @spartan - cool! glad it worked out!

    Quote Originally Posted by zephyrueffer View Post
    Links on google leading to the site are broken.
    yes, give it sometime for google to update.

    this one has been udpated..

    Click me - Search for 190rev.net wald

    I do have a redirect, that if somebody typed in "190rev.net/forums" ==> "190rev.net"

Similar Threads

  1. vBulletin Forum Features
    By MTI in forum The Gentlemen's Lounge
    Replies: 2
    Last Post: 03-01-2009, 06:25 PM
  2. new update on my 16v
    By AirWick219 in forum The Gentlemen's Lounge
    Replies: 16
    Last Post: 03-04-2008, 04:30 PM
  3. Update Firefox to 1.0.5 & update M$ and Apple stuff too
    By krazyfiend in forum The Gentlemen's Lounge
    Replies: 0
    Last Post: 07-13-2005, 09:09 AM
  4. vbulletin
    By krazyfiend in forum The Gentlemen's Lounge
    Replies: 0
    Last Post: 05-05-2005, 09:56 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •