Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 33

Thread: VBulletin Update

  1. #1

    VBulletin Update

    We have finally upgrade to version 4.X.

    We appreciate your patience. There are still a few more kinks that needs fixing.

    If you happen to chance on one, please post it here.


  2. I posted a thread about 18 hours ago and it is not there anymore...was in performance and modification section. Is this possibly because of upgrade? just want to know if I should repost or it may be recovered?

    cheers.

  3. #3
    You probably know this, but new posts doesn't work.
    1993 190E 2.6 Sportline, white/cream, five speed manual. Soon to be a Gambler 500 car
    1987 944 slicktop black/black
    2004 Land Rover Discovery 2

    justindanger.com
    insta: @justindangerpants

  4. #4
    When you reply to a thread it does a weird thing and opens up the go advanced box, not sure if that's just how the new Vbulletin works.

    The new site runs very quickly though, thanks for the upgrade!
    1985 ECE 2.3-16 5MT
    1984 NAM 2.3 5MT w/ 1988 8v engine

  5. #5
    Quote Originally Posted by Topendr33 View Post
    I posted a thread about 18 hours ago and it is not there anymore...was in performance and modification section. Is this possibly because of upgrade? just want to know if I should repost or it may be recovered?

    cheers.
    Please repost. We used the database backup from June 28th. Thanks!




    Quote Originally Posted by JustinDanger View Post
    You probably know this, but new posts doesn't work.
    Yes, it's on the list. Thanks!




    Quote Originally Posted by 16V4NRBRGR View Post
    When you reply to a thread it does a weird thing and opens up the go advanced box, not sure if that's just how the new Vbulletin works.

    The new site runs very quickly though, thanks for the upgrade!
    Thanks! No, it's supposed to go to the quick reply. It happened to me too. Do a full refresh of the page (Press Ctrl + F5 keys). Try it again.

  6. #6
    Hitting the "go to last post " icon in the thread listings takes you to top of the last page & not to the last post.

    Thanks for giving us this site/forum & all the hard work you do!
    1988 300E 3.2 M104 & 5-speed swap; gutted
    1986 300E 5-speed
    1996 C280 Sport
    1977 Ferrari 308 project w/ longitudinal Cadillac Northstar/Porsche G50/50

  7. #7
    Using the post quick reply feature gives you an error message saying you have to wait 30 secs. between posts when in fact it does post.........hence my double post above........SORRY!

    Also noticed the go to last post feature DOES work on this thread BUT not on others.
    1988 300E 3.2 M104 & 5-speed swap; gutted
    1986 300E 5-speed
    1996 C280 Sport
    1977 Ferrari 308 project w/ longitudinal Cadillac Northstar/Porsche G50/50

  8. #8
    Quote Originally Posted by 300EVO View Post
    Hitting the "go to last post " icon in the thread listings takes you to top of the last page & not to the last post.

    Thanks for giving us this site/forum & all the hard work you do!

    Welcome!

    Yeah, it's a bug with this version.


  9. #9
    Where shoutbox be? :'(
    1985 Euro 190E 2.3-16
    1984 Euro 500SE
    2015 G63 AMG
    1997 Jeep Wrangler Sport
    1996 Ford F350
    1998 Dodge Durango

  10. #10
    Will we get something back like the old 'Today's Posts' link? That was really convenient for keeping up with the fresh topics regardless of where they were posted?

    Thanks for the upgrade!

  11. #11
    Will we get something back like the old 'Today's Posts' link? That was really convenient for keeping up with the fresh topics regardless of where they were posted?

    Thanks for the upgrade!

    (Found a bug it seems - posted this reply using the quick reply and it tells me that I must wait 30 seconds between posts - definitely hadn't posted in the last 30 seconds)

    Oops - obviously it posted and then gave me the above error and when I clicked post again, it double posted.

  12. #12
    When you view someones profile, and click "Find all posts" there is an error screen.

    -Gabe

  13. #13
    Quick search returns an error.

    Thanks for keeping the rev going and updated! I know this stuff can be a pita!

    Jim
    They're hard to hear when you're jammin gears!
    1980 300GD
    1985 190E 2.3-16v ECE VEMS
    1986 190E 2.3-16v KAT
    1986 190E 2.3-16v EURO KAT

  14. #14
    hey rammbs, i get redirected to the login page when i try to post a quick reply.
    1984 2.3 8v Lorinser - Drift/track competition - "Grønne Pige"
    1984 2.3-16 ECE 5-Speed - Sent to Graveyard - "Steve"
    1985 2.3-16 ECE 5-Speed - Daily - "Darkwing"
    1986 2.3-16 NAM 5-Speed - Donor - "Rusty Trumpet"
    1986 2.3-16 NAM Auto - Basket Case - "Phönix"
    1987 2.3-16 NAM VEMS EFI 5-Speed - Track/Canyon - "Dimples"

  15. #15

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by VaiFanatic View Post
    Where shoutbox be? :'(
    Still working on this...



    Quote Originally Posted by zhenya View Post
    Will we get something back like the old 'Today's Posts' link? That was really convenient for keeping up with the fresh topics regardless of where they were posted?
    Thanks for the upgrade!
    (Found a bug it seems - posted this reply using the quick reply and it tells me that I must wait 30 seconds between posts - definitely hadn't posted in the last 30 seconds)
    Oops - obviously it posted and then gave me the above error and when I clicked post again, it double posted.
    FIXED!




    Quote Originally Posted by swaggasaurusrex View Post
    When you view someones profile, and click "Find all posts" there is an error screen.
    -Gabe
    FIXED!



    Quote Originally Posted by Benzmac16v View Post
    Quick search returns an error.
    Thanks for keeping the rev going and updated! I know this stuff can be a pita!
    Jim
    FIXED!



    Quote Originally Posted by secretmachine View Post
    hey rammbs, i get redirected to the login page when i try to post a quick reply.
    should be FIXED!
    post back if not!

  16. #16
    When selecting the blue style theme, I am unable to revert back to anther theme unless I clear cookies.
    1993 190e 3.0

  17. #17
    Quote Originally Posted by SpartanV View Post
    When selecting the blue style theme, I am unable to revert back to anther theme unless I clear cookies.
    Go back one page and select another theme
    Press Ctrl + F5

  18. #18
    my screen lights up slightly and can't do anything when I try and upload pictures

  19. #19
    never mind it will let me

  20. #20
    Any way we can get rid of the "idle" behavior for the shoutbox?
    1985 Euro 190E 2.3-16
    1984 Euro 500SE
    2015 G63 AMG
    1997 Jeep Wrangler Sport
    1996 Ford F350
    1998 Dodge Durango

Similar Threads

  1. vBulletin Forum Features
    By MTI in forum The Gentlemen's Lounge
    Replies: 2
    Last Post: 03-01-2009, 06:25 PM
  2. new update on my 16v
    By AirWick219 in forum The Gentlemen's Lounge
    Replies: 16
    Last Post: 03-04-2008, 04:30 PM
  3. Update Firefox to 1.0.5 & update M$ and Apple stuff too
    By krazyfiend in forum The Gentlemen's Lounge
    Replies: 0
    Last Post: 07-13-2005, 09:09 AM
  4. vbulletin
    By krazyfiend in forum The Gentlemen's Lounge
    Replies: 0
    Last Post: 05-05-2005, 09:56 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •